Kunne du tenkt deg eller vet du om noen som kanskje kunne tenkt seg å bidra på banen på Rye?

Byneset IL Fotball søker banemannskap til Byneset Kunstgress på Rye. Kunne du tenkt deg å være med å bidra til barn / ungdom og voksne fotballspillere på bygda vår? Da er kanskje du den vi søker!

KVARTFINALE I OBOS - CUP

Fredag braker det løs på Byneset Kunstgress på Rye. Byneset IL G 13 møter Kattem i kvartfinale, det blir en spennende kamp - Brage og resten av gutta ønsker deg velkommen.

JENTENEFOTBALLDAG

På søndagen var fotballjentene i klubben samlet til jentefotballdag på Stormyra.

Er du mor til ei fotballjente?

Vi trenger deres hjelp til å fylle inn ordene som mangler i bildet ovenfor!!

TOBIAS OG RESTEN AV JUNIORENE ØNSKER VELKOMMEN TIL KAMP

Mandag 3. september møter gutta fra G19 Kattem på Byneset Kunstgress kl. 18.00 og du er velkommen til kamp. Det vil bli salg av kaffe og kake - bli med å hei på gutta du også.

SPORTMIX

Leinstrand IL og Byneset IL har lyst til å starte opp et sportmix-tilbud for ungdommer fra 8.-10.trinn. Eldre ungdommer er også velkommen. Tilbudet er spesielt tilpasset ungdom som ikke deltar på annen form for organisert trening eller konkurranser, men som har lyst til å være fysisk aktive. Men det er lov for alle. Her vil det bli ulike aktiviteter på hver trening, med mye moro.

GUTTER 9 VAR ET AV LAGENE SOM REPRESENTERTE BYNESET IL FOTBALL PÅ ØRLANDSCUP

Tidlig i august var G9 et av flere lag fra Byneset deltakere på Ørlandscup, en cup som har blitt veldig populær da det er et flott arrangement. ?Gutter 9 stilte med i alt 7 spillere til Ørlandscupen, flere saker fra de andre lagene kommer.

TRENING HØST 2018

Mandag 27.september starter vi treningene i gymsal på Rye skole igjen. Det blir trening mandag, onsdag og søndag, kl 20.00-21.00. Og søndag 26.september har vi KICKOFF, der du kan komme og få en prøvesmak på det vi har å tilby utover høsten.

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift